GNLD-TUOTTEETLIIKETOIMINTA! ilman erityiskoulutusta

Haluatko Sinä vaikka tuplata tulosi sivutoimisesti?

Voit aloittaa itsenäisen liiketoiminnan jo muutamalla satasella ja työskennellä silloin, kun haluat - toiminta ei haittaa päätoimeentuloasi.
Jos käytät nettiä, olet juuri oikea henkilö. Sekään ei ole välttämätön.
Voit itse päättää ansaitsetko hyvin vai erinomaisen hyvin tuttujen kavereidesi kanssa yhdessä työskennellen ja tutustuen uusiin.
Tuloa saat sponsoroinnista, myynnistä tai molemmista - itse päätät.
Vuodesta 1958 toiminut yhteistyöyrityksesi tarjoaa sinulle kaiken tarpeellisen informaation, valmennuksen ja puitteet työskennellä tehokkaasti kotimaassa sekä kansainvälisesti yli 50 eri maassa. Itse voit silti olla Suomessa.
Päätä itse haluatko. Se ei maksa mitään, mutta voit hetken päästä olla aivan uudella tasolla.
Tutustu alustavasti liiketoimintaesittelyyn ja kysele sähköpostilla tai soittamalla minulle. Kerron erityistietoja Sinulle - 20 vuoden kokemuksella.

Liiketoimintaesittely

  1. Avaa http://www.gnld.fi
  2. Avautuvalla sivulla klikkaa linkkiä Mahdollisuus’
  3. Klikkaa seuraavaksi linkkiä ’GNLD:n liiketoimintamahdollisuus’

Liiketoiminnan aloitus

Kun haluat rekisteröityä (65 €), soita numeroon 050 3202 868, niin saat tarvittavat ohjeet sekä koodit - rekisteröidyttyäsi saat henkilökohtaisen ID-numeron, jolla pääset mm. omalle GNLD-kotisivustollesi. Postissa tulee aloituspakettisi.

GNLD Internationalin independent distributor Sulo Järvinen / Sullen Oy (ID-44-439676)
Mäenpääntie 25, 30100 FORSSA
sulo.jarvinen (a) sullen.fi
http://www.sullen.fi/

Linkki:
http://www.gnld.fi/

GNLD-TUOTTEET Epätavallisen hyviä tuotteita tavallisille ihmisille Tiedemiesten kehittämät Super 10 puhdistusaine, monet luontaisista ravintoaineista kylmäpuristetut ravintolisät, ihonhotuotteet jne. Voit ostaa näitä ensiluokkaisia tuotteita meiltä tai voit tilata niitä itse (katso yllä "GNLD-Liiketoiminta") Olemme käyttäneet GNLD:n tuotteita vuodesta 1993 ja käytämme loppuikämme. Säästä, huolehdi terveydestäsi ja puhtaudesta, helposti ja vaivattomasti.

Olemme palveluksessasi.